+ 45 42 73 73 75 kombo@kombo-huse.dk

Bliv inspireret

Se billeder og tegninger af udvalgte arkitekttegnet annekser, tilbygninger, huse og sommerhuse. Hvert byggeri tegnes udfra jeres ønsker og budget.

Den Enkle Tilbygning

Tilbygningen bidrager med to ekstra børneværelser, der giver den eksisterende villa de nødvendige m2 der gør, at dagligdagen kan fungere. Tilbygningen er designet specifikt til stedet og sætter sig bevidst i kontrast til den eksisterende bygning. Tilbygningen er udført med gulvvarme, linoleumsgulv samt integreret skrivbord og skabe i værelserne. Udvendig er bygningen beklædt, med vedligeholdelsesfrie Steni facadeplader samt cedertræ i lysningen ved den lille terrasse.

Canadisk Cedertræ

Sommerhus beklædt med Canadisk Cedertræ. Det arkitekttegnet sommerhus består af et hovedhus, anneks, overdækket uderum og en sauna. Det hele er bundet sammen af en stor terrasse, der samler de forskellige enheder og skaber en homogen sammenhængen, der giver mulighed for et utal af opholdsmuligheder. Alle vinduer og døre er udført med speciellavet skodder, så sommerhuset kan lukkes helt af om vinteren. Omvendt giver de to store dobbelte skydedøre i hver side af hovedhuset mulighed for, at åbne huset helt op om sommeren og opløse grænsen mellem ude og inde ophold.

Sommerhus Balka

60 kvadratmeter sommerhus med to værelser og hems. Sommerhuset er specielt designet til den smalle grund med begrænset plads. Sommerhuset er udført med en holdbar terrasse i varmebehandlet træ, sorte profilbrædder tagpap tag og zink tagrender og inddækninger. Køkken, bordplade og skabe er udført i lakeret birkekrydsfiner, med speciellavet håndtag i læder.

Sort Minimalisme

20 kvadratmeter anneks, med integreret dobbelt køjeseng, bad og toilet. Annekset er udvendigt beklædt med sortmalet miljøvenligt Thermowood, med en meget lang levetid. Indvendigt er annekset beklædt med hvidmalet træplader, der sørger for at væggene og de indbygget elementer glider sammen og skaber et homogent og minimalistisk udtryk.

Nordisk Anneks

10 kvadratmeter anneks opført i nordiske bæredygtige materialer, skabt til fordybelse. Annekset er udvendigt beklædt med savskåret lærketræ, som skaber et råt udtryk og beskytter mod vind og vejr. Indvendigt er annekset beklædt med krydsfiner, som er behandlet med voksolie, der giver træet en varm og blød glød.

Det lille sommerhus

25 kvadratmeter “sommerhus”. Annekset er fungere som et supplement til et eksisterende sommerhus med alle de nødvendige funktioner, el, varmt vand, integreret murphy bed, børneværelse, udebrus, tekøkken og toilet. Annekset er udvendigt beklædt med en listebeklædning i ubehandlet Thermowood, der patinere gråt over tid og i takt med de grå zinkinddækninger omkring vinduer og stern. Indvendigt er annekset beklædt med krydsfinér og et sort vinylgulv, der giver et stilistisk udtryk.

KOMBO ApS er medlem af Dansk byggeri og vores kunder er derfor dækket af Byg Garanti.

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet der dækker med op til 100.000 kr., hvis der er fejl og mangler ved byggeriet. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.