+ 45 42 73 73 75 kombo@kombo-huse.dk

Folkene bag KOMBO

Vores mission er, at levere arkitekttegnet huse med høj byggeteknisk og æstetisk kvalitet, men til en pris hvor alle kan være med. Vi bygger for mangfoldigheden og mener at alle har ret til et smukt, trygt og personligt hjem.

KOMBO blev startet af arkitekt MAA Morten Bülow i 2012, med det formål at skabe et alternativ til de traditionelle billige men standardiseret typehus og de personligt designet men dyre arkitektegnet huse. KOMBO lægger sig mellem de to typer og tager det bedste fra de to verdener – hvert projekt bliver udviklet individuelt, men giver en fast pris der er tilpasset det budget der er lagt og gør processen overskuelig og nem.

Største parten af vores projekter udføres som totalentrepriser, hvor vi står for hele processen. Fra den første skitse til huset står færdigt, inklusiv myndighedsbehandlingen. Vi tilbyder også traditionelt arkitektarbejde og rådgivning, hvis I selv har kontakt til de håndværkere I ønsker at bruge til projektet. 

Ring eller skriv endelig til os.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores huse eller har andre spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!
KOMBO ApS er medlem af Dansk byggeri og vores kunder er derfor dækket af Byg Garanti.

Byg Garanti er et økonomisk sikkerhedsnet der dækker med op til 100.000 kr., hvis der er fejl og mangler ved byggeriet. Efter arbejdet er færdigt, dækker garantien i op til tre år for synlige fejl og op til ti år for skjulte fejl og mangler.